Supermarket erbjudande för konstföreningar

Supermarket – Stockholm Independent Art Fair är en internationell konstnärsdriven mässa som funnits sedan 2007. I år har man flyttat till Slakthusområdet och erbjuder konstföreningarna ett förmånligt pris på entrén. Runt 50 gallerier från hela världen, performancekonst och ett seminarieprogram samlas i år under samma tak.

SUPERMARKET 2018 den 12–15 april i Slakthusområdet, T-bana Globen, Stockholm

Tillsammans med Supermarket kan vi erbjuda våra konstföreningar ett förmånligt erbjudande:

Om ni är två personer betalar ni bara för en. Om du kommer ensam får du samma rabatt som studerande: 120 kr inklusive den kombinerade katalogen och Supermarket Art Magazine.

Medtag visitkort eller skriv ned konstföreningens kontaktuppgifter på ett papper och lämna det vid kassan för att ta del av erbjudandet.

Supermarket – Stockholm Independent Art Fair är en internationell konstnärsdriven mässa som funnits sedan 2007. Förutom ca 50 gallerier från hela världen, bjuds på mycket performancekonst och ett seminarieprogram som i år har temat Legacy.

Läs mer om öppettider och program på: www.supermarketartfair.com

Liknande inlägg