Vårsalongerna ett säkert vårtecken

Ett säkert vårtecken är alla vårsalonger som äger rum runt om i landet. Huddinge vårsalong är en av dem. Arrangörer är de fyra konstföreningarna i Huddinge Kulturhus nämligen Huddinge Konstnärsklubbs Vänner, Konstföreningen Bellis, Kulturföreningen Lyktan och Huddinge Konstnärsklubb. Den 14 april har man vernissage.

Huddinge Vårsalong är jurybedömd och inte mindre än 105 sökte  i år- de flesta med tre verk var. Av dessa har juryn som består av konstnärerna Helene Billgren, Max Book och musikern Anders Karlsmark valt ut 61 verk av 43 konstnärer. Salongen pågår 14 april-4 maj och man kommer att arrangera olika programpunkter under utställningsperioden: Som familjedag med aktiviteter för barn, kulturdebatt inför valet och konstnärerna Helene Billgren och Max Book kommer att visa vårsalongen med sina ögon samt berättar om sina konstnärskap.

Läs mer på:  www.huddingevarsalong.se

Liknande inlägg