Fyra vänner på Saab Art Gallery

De fyra ungdomsvännerna, alla födda på 1950-talet i Linköping, ställer för första gången ut tillsammans i sin födelsestad Linköping. Nu är det inte vilka vänner som helst utan konstnärerna Leif Elggren, Carl Michael von Hausswolff, Lars Hoffsten och Erik Pauser som Saabs konstförening ställer ut under april.

Carl Michael von Hausswolff

De lärde känna varandra redan i unga år, skriver konstföreningen på sin hemsida, då gemensamma intressen förde dem samman. Till en början var det framförallt musiken som förenade dem, men det visade sig att alla fyra kom att ägna sig åt någon form av bildkonst. De arbetar nu med konst i olika tekniker, material och uttryck. Ofta handlar det också om ljud och musik! Idag är hela världen är deras arbetsfält.

Läs mer om utställningen på Saabs konstförenings hemsida.

Liknande inlägg