Ung Konst 2-dagars konferens

maj 5 - maj 6

Evenemang Navigation

Riksförbundet Sveriges Konstföreningar arrangerar tillsammans med Kulturföreningen Lyktan i Skogås den 5-6 maj en tvådagars konferens på Östra Gymnasiet i Stockholm (Huddinge). Temat är ”Ung Konst” och det kommer att handla om frågor som: Unga arrangörer/curatorer. Självorganisering, en form som passar ungas sätt att verka på? Do it Yourself som strategi för icke-formellt lärande. Vad krävs för att unga ska vilja starta egna konstföreningar? Samtidskonst och konstförening på förskola, fritis och skola? Målgruppen är konstföreningar, aktörer från konstscenen, förskolan och skolan som arbetar med dessa frågor.

Plats: Östra gymnasiet, Kvartettvägen 2-6, Trångsund, Huddinge

Tid: 5-6 maj 2018

Konferensen är öppen för alla intresserade

Priset för konferensen är 500 kronor. I avgiften ingår lunch på lördag, kaffepaus, middag 3-rätters på lördagskväll, lunch på söndag och kaffepaus.

Konferensen arrangeras av Sveriges Konstföreningar tillsammans med Kulturföreningen Lyktan i Skogås i samverkan med Östra Gymnasiet och Huddinge Kommun.

Sveriges Konstföreningar
Webbplats: