Norra Hallands Konstförening har utställning i Kungsbacka

Se här ett exempel av den konst Christina Frendin Wester visar på Galleri Hjertstedska Villan, Borgmästarplatsen 3, Kungsbacka. Öppet tider: lör-sönd 12-15, ons-tors 11-15. Finissage torsdag den 10 december.
Christina Frendin Wester visar bl a målningar med motiv från sin pappas hembygd Borlänge. Vi ser här prov på hennes mästerliga förmåga att åstadkomma en färgharmoni som är få förunnat att skapa. Norra Hallands Konstförening hälsar varmt välkomna till Coronasäker visning. Två personer besöker galleriet åt gången.
Visst blir man glad av att få ha denna tavla intill sig? Christina, hur gör du?
Håkan visar här sin formkänsla och ett gediget hantverk. Norra Hallands Konstförening som arrangerar Westers utställning i Kungsbacka hälsar alla hallänningar välkomna att beskåda dessa verk! Kontakt med oss via nhkf.se
Inte helt enkelt kan jag föreställa mig att få detta material att följa konstnärens intentioner.
Formkänslan är där bara.