Återetableringsträff

Återetableringsträff 28 november i Jönköping.
Vi träffas i Jönköping och diskuterar de utmaningar vi haft under de två senaste åren. Tillståndet som pandemin har försatt oss i får oss att förstå hur stor betydelse konst och kultur har för oss människor. Om ni har något ämne som ni vill ta upp och diskutera meddelas oss detta innan.

09.30 Vi börjar med fika och sedan diskussion i konferensrum på Länsmuseet
12.00 Lunch på La Vue vid runda bord andra våningen utsikt över Munksjön
13.30 Visning av utställning ”Bea Szenfeld och Stina Wirsén – Haute Papier” med Johan Gärskog
15.00 Resa till Österängens konsthall och visning av den aktuella utställningen ”Eric Magassa – Excuse Me While I Kiss The Sky”, sedan avslut och hemfart.

Sveriges konstföreningar bjuder på fika och lunch och ersätter för resan. Två personer från varje konstförening (förutom de som sitter i distriktsstyrelsen) är välkomna.

Anmälan innan 15 november.