Konstperspektiv nr 4 2020

Nytt nummer av konstföreningarnas egen tidskrift Konstperspektiv är ute nu.

Tidningens skribenter tar med oss till konstvärlden i Sverige och i världen. Funderingar kring den digitala konsten och vad som sker i gränssnittet klimat och konst analyseras. Vi får följa med på utställningar i Sverige och Grekland och konstvetaren Lars Vilks skriver en krönika, och mycket mer. Läs, och res med tidningen när vi inte kan göra det irl.

Styrelsemedlemmar i förening som är medlem i Sveriges Konstföreningar får tidningen Konstperspektiv. Konstperspektiv är Sveriges största renodlade konsttidskrift. Sedan 1975 följer tidningen den samtida konstscenen med en mångfald av bl a måleri, skulptur, installation, video, foto, performance.
Medlemmarna i de anslutna föreningarna erbjuds en årsprenumeration för 240 kr. Ordinarie pris är 290 kr. Anmälan på konstperspektiv.nu.