Signe Persson Melin den 10 september 2021. Landskrona konsthall.

Inbjudan till en gudiad tur av Signe Persson Melin

Landskrona konsthall

fredag 10 september 2021 kl 13:30 – 15:00

Läs om Signe Persson Melin: https://sv.wikipedia.org/wiki/Signe_Persson-Melin

Som medlem i en till Sveriges Konstföreningar ansluten konstförening är du varmt välkommen att delta i Skånedistriktets bokade guidade visning, fredag 10 september 2021 vid Landskrona konsthall.

Vi träffas utanför konsthallen kl. 13:30 för att umgås lite över en kall dryck, en glutenfri macka och frukt. Därefter ser vi utställningen kl. 14:00 – 15:00.

Anmälan görs senast fredag 3 september till skane@sverigeskonstforeningar.nu

Anmälan är bindande och gäller när deltagaravgiften är inbetald på Plusgiro: 41 59 31 – 5. Avgiften betalas varken tillbaka om du avanmäler dig eller uteblir. Glöm inte att skriva ditt namn och din medlemsförening. Du får en bekräftelse på din anmälan.

Deltagaravgift: 125 kronor. I kostnaden ingår fika kl. 13:30 och visningen. Inträdet är utan kostnad.

Max 30 personer.

Väl mött