Speglingar

Filmaren Sara Broos bjöd sin mamma, konstnären Karin Broos, på en semesterresa i samband med hennes 60-årsdag. Deras första resa tillsammans, mor och dotter. Men istället för att komma varandra närmare gick de in i sina egna världar och ingenting blev sagt. En personlig film om undermedvetna överföringar, arvet, projektioner och speglingar, fragment av det förflutna, vardagen och drömmar. Om symbios och avstånd, självbilder och skam. Om gränsen mellan konst och liv och försöken att hålla fast vid något när allt är i ständig förändring.

Filmtyp: Dokumentär
Produktionsår: 2016
Produktionsland: Sverige
Regi: Sara Broos
Producent: Sara Broos
Manus: Sara Broos
Foto: Sara Broos, Hampus Linder, Billie Mintz
Klippare: Sara Broos
Speltid: 76 minuter
Talat språk: Svenska

 

 

 

 

 

 

Läs mer hur er konstförening kan låna den här filmen.

Share

Lämna ett svar