Astrid Sylwan hos Borås och Sjuhäradsbygdens Konstförening

 

Föredrag av Astrid Sylwan 5 oktober kl 19.00 på Borås Konstmuseum. Astrid Sylwan berättar om sitt konstnärskap under konstföreningens höstföreläsning.

Astrid Sylwan är en av våra mest respekterade konstnärer som efter examen från Konstfack 2005 har blivit en självklar del av den svenska konstscenen där hon är lätt igenkännbar på sina kraftfulla och färgstarka målningar i storformat.

Bland hennes många offentliga uppdrag kan nämnas utsmyckningen Skies i den nya Citybanan i Stockholm. Astrid har ställt ut sina verk världen över och är representerad på Moderna museet, Dunkers Hus och i flera privata samlingar.

Läs mer om föreläsningen på Borås och Sjuhäradsbygdens Konstförening hemsida.

 

Föreläsningen har fått stöd av Sveriges Konstföreningar genom stimulansbidrag.