Konstperspektiv skriver om Lisa Wallert

 

Lisa Wallerts verk kretsar kring kroppslighet och skörhet, universella teman som alla människor har gemensamt. Nu är hon aktuell i utställningen Ung. Konst – 1 kubik konsthantverk.

Lisa Wallert “Keeper VII” (2017)

Läs hela artikeln om Lisa Wallert i nummer 1:2018 av Konstperspektiv. Här kan du ladda ner den som en PDF.

Om utställningen Ung. Konst

Ung. konst är en vandringsutställning som presenterar åtta nyutexaminerade konsthantverkares arbeten. Syftet med utställningen är att visa ett brett tvärsnitt av ett dagsaktuellt konsthantverk, en brokig mix av olika material och uttryck som speglar infallsvinklar och frågeställningar från vår samtid. Gemensam nämnare är att alla verk är skapade av unga och nyutbildade och idag verksamma konsthantverkare i Sverige. Läs mer om utställningen och hur er konstförening kan boka den.

Share