Space Becomes Place hos Not Quite

 

Space Becomes Place är en artist residens och utställning som äger rum i samarbete med konstföreningen Not Quite i Fengersfors och som är en del i projektet Konsten att mötas. Under fyra veckor under sommaren samlas 10 internationella och lokala konstnärer med olika bakgrunder för att utforska ämnen plats, hem och identitet.

Space Becomes Place har utvecklats tillsammans med Emelie Rygfelt Wilander och Cornelia Theimer Gardella och deras projekt Textile Journeys. Under de senaste tre åren har projektet tagit dem från Island till Sverige och New Mexico där de två konstnärerna aktivt har engagerat sig med platser och människor genom personliga kontakter, workshops och utställningar. 

Utställningen pågår mellan den 7 juli och den 5 augusti. 

Läs mer om projektet på deras hemsida: https://spacebecomesplace.com/

 

Share