Utställningen HUB2.0 och Konsten att delta

 

Utställningen HUB2.0 är en samlande punkt för en mängd mångfacetterade kreativa uttryck som möts och berikar varandra, kontakter knyts och konstnärer får chans att nå ut till en bredare publik. Samtliga deltagare bor och verkar i Sverige.

HUB2.0 är ett samarbete mellan projektet Konsten att delta: bild och form och SKF/Konstnärshuset. Utställningen arrangeras för andra gången inom ramen för projektet.

Konsten att delta: bild och form skapar möjligheter för bild- och formskapare med olika bakgrund att knyta kontakter och få tillgång till nya nätverk. Projektet syftar dels till att underlätta för utlandsfödda bild- och formskapare (nyanlända och de som varit en längre tid i landet) att komma in i och bli en del av den svenska bild- och formbranschen, dels till att det regionala kulturlivet ska kunna ta del av interkulturella, internationella nätverk och de bild- och formskapare som sällan blir uppmärksammade.

Utställningen pågår mellan den 6 oktober – 1 november 2018. Vernissage lördag 6 oktober KL. 14.00

 

Läs mer om utställningen

Ladda ner katalogen för utställningen (PDF)

Liknande inlägg

Share