Värmlands konstförenings höstsalong

 

Lördagen den 13 oktober öppnar Värmlands konstförening sin årliga Höstsalong. I år visas den i Panncentralen på Kristinehamns konstmuseum. Höstsalongen visar i år en stor variation av värmländskt konstnärskap- allt från skulpturer, graffitikonst, fotokonst till oljemålningar.

Hela 96 konstnärer antogs till årets salong och totalt blev det 146 verk. Även konstföreningens fyra stipendiater kommer att visas under höstsalongen. Flera av konstnärerna närvarar under vernissagedagen och är tillgängliga för samtal i närheten av sina verk. 

Maria Lobell, Kulturchef i Kristinehamns kommun och Stefan Norén, konstföreningens ordförande, inviger höstsalongen klockan 13.00.
Museet håller öppet från klockan 11.00.

Läs mer på konstföreningens hemsida.

Liknande inlägg

Share