Konst på bio våren 2019: Van Gogh, Degas och Picasso

Van Gogh, Degas och Picasso är tre av dem filmer som får premiär under våren i Folkets Hus och Parkers satsning Konst på bio. Som medlem i Sveriges Konstföreningar får du 10% i rabatt på entrén.

11 februari: Van Gogh – Of Wheat Fields and Clouded Skies

En ny dokumentärfilm om Van Gogh som ger en exklusiv inblick i Kröller-Müllermuseets underbara samlingar. Van Gogh – of Wheat Fields and Clouded Skies visas på Folkets Hus och Parkers biografer från den 11 februari.

11 mars: Degas: Passion for Perfection

Folkets Hus och Parker visar en ny dokumentär om konstnären Edgar Degas. Genom en unik brittisk utställning hyllas Degas 50-åriga konstnärsgärning med verk i en mängd olika tekniker.

8 april: Den unge Picasso

Vi avslutar Konst på bio-säsongen med ingen mindre än Pablo Picasso och en skildring av hans ungdomsår och dess påverkan på hans konst. Filmen visas på Folkets Hus och Parkers biografer med premiär den 8 april.

Liknande inlägg