Guidebok för utställningsteknik

 

Denna bok är en inblick i den värld av val och möjligheter som utställningstekniken utgör. En bok om material, metoder, design och mycket annat. Men långt ifrån allt. Fokus är på utställningar och stationer som är helt eller delvis mobila, på vandringsutställningar och på den typ av utställningar där form och innehåll produceras för själva utställningen.

Denna bok är en inblick i den värld av val och möjligheter som utställningstekniken utgör. En bok om material, metoder, design och mycket annat. Men långt ifrån allt. Fokus är på utställningar och stationer som är helt eller delvis mobila, på vandringsutställningar och på den typ av utställningar där form och innehåll produceras för själva utställningen.

Guidebok för utställningsteknik riktar sig till personer som redan arbetar praktiskt med utställningar. De som behöver kunskaper och inspiration om mobila rum och vandringsutställningar. Boken är inte ett uppslagsverk eller en manual utan är tänkt att ge råd till eget tekniskt arbete.

Publikationen är utgiven av Riksutställningar (2014), 128 sidor.

Ladda ner guideboken som en PDF.

Share