Invigning av Havens träd

Under bron vid stationen i Simrishamn finns en portal till det digitala naturreservatet Havens Träd. Vykort från den fiktiva skogen finns nu målade i storformat på väggarna i tunneln. Under invigningen får besökarna åka en VR-resa genom Havens Träd.

De som reser får hoppa in i naturreservatets egna skogsbil så kör vi en tur. Havens Träd kan endast besökas digitalt. Tunneln kan ses som en entré och souvenirshop med vykort från den mystiska platsen. Besökare får även ta med sig ett eget vykort från upplevelsen.

Invigning kl 17.15 lördag den 30/11i tunneln under Bussgatan vid stationen i Simrishamn.

Vi bjuder på korv och varm dryck.
Tillgänglighet: Inga trappor. Utomhus.

Projektet är ett finansierat av Sveriges Konstföreningar och genomförs i samarbete mellan ungdomar från Simrishamn och Malmö, Streetcorner, Rikstolvan och Gallery Extra.

Läs mer om projektet Havens träd.

 

Share