Studiecirkel

I samarbete med Sensus har vi tagit fram en studiecirkel kring att samtala om ett rättighetsbaserat förhållningssätt och konstföreningen.

Studiehandledningen vill vara ett stöd för dig som ska leda en studiecirkel i Konsten att mötas.

Studiecirkeln är upplagd för tre träffar. Studiematerialet Konsten att mötas omfattar boken Konsten att delta av Macarena Dusant, som går att köpa på nätet, samt andra texter och ett antal filmer som återfinns på webben.

Kontakta sedan ert lokala Sensusombud vid start av studiecirkeln. Om ni inte vet vem ni ska vända er till kan ni kontakta Kerstin Selén på Sensus. Tel: 0708-53 03 16; E-post: kerstin.selen@sensus.se

Handledningen till studiecirkeln kan laddas ner här som en PDF.

Till projektet “Konsten att mötas” har vi också tagit fram material som kan användas för självstudier och som är uppdelat i fyra delar.

1. Projektet

2. Projektekonomi

3. Marknadsföring och publikarbete

4. Avslutning/utvärdering/reflexion