”Isskulpturerna i Jukkasjärvi” med Jens Thoms Ivarsson 22 nov

Föredrag om Isskulpturerna i Jukkasjärvi m m med Jens Thoms Ivarsson konstnär, designer och kreativ ledare. Jens kommer att visa bilder och berätta om den kreativa processen bakom hur det är att omvandla det till synes negativa till möjligheter och material som sten, is, snö och regn till upplevelser.

Jens Thoms Ivarsson är designer, konstnär och kreativ ledare som arbetar med världen som arbetsplats. Under totalt arton år arbetade han t ex på Icehotel i Jukkasjärvi, bl a som designer, skulptör och Creative Director. Numera arbetar han mestadels som Creative Director för Oddbird och lite för jubileumssatsningen Rain Gothenburg i Göteborgs Stad med visionen att omvandla Göteborg till världens bästa stad när det regnar. Som om inte det var nog driver han den egna designfirman First Hammer Studio AB och är även Creative Director tillsammans med Arne Bergh i Poikkipike Art & Design Camp utanför Kiruna.

Jens var hos oss i våras och pratade om Rain Gothenburg. Det var många som missade honom och han kommer nu åter för att berätta om sin kreativa gärning med fokus på isskulpturer.

Tid: Tisdag 22 nov kl 18.00
Plats: Sensus, Drottninggatan 30, 3 vån, Göteborg
Kostnad:  100 kr (kontant eller swish) Lättare förtäring serveras.
Sista anmälningsdag: 15 november