Affischworkshop med Gatans Rum den 17 mars

Onsdag den 17 mars kl 18.00-20.00 bjuder Gatans Rum Affischmuseum in till en gratis affischworkshop online via Zoom tillsammans med Yolanda Bohm. Temat för workshopen är bild och poesi.

Gatans Rum och gästkonstnären Yolanda Bohm pratar, visar och berättar om affischer, poesi och skaparprocesser samtidigt som deltagarna skissar på affischidéer eller bara lyssnar. Alla kan delta i workshopen, oavsett om en har mycket eller ingen erfarenhet av att skapa affischer.

Yolanda Aurora Bohm Ramirez är spoken word-poeten älskad av anarkister, byråkrater, journalistkåren och prästerskapet. Hon skriver om orten, queerheten, exilen, arvet, galaxerna och framtiderna. Yolanda Aurora debuterade 2018 med IKON på Brombergs bokförlag samt hade urpremiär med föreställningen IDOL på Unga Klara 2019. Kanske har ni sett Yolanda i årets säsong av Helt Lyrisk i SVT där artisten Petra Marklund tolkar Yolandas dikt Morgonrodnad – och om inte – gör det!

Workshopen är gratis och anmälan sker senast 17/3 kl 12.00 på Eventbrite via denna länk.

Där finns även mer information om workshopen.

Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning,

Ragnhild Sandelius Brodow och Ingrid Bergström Nilsson, Gatans Rum Affischmuseum

Hemsida: https://gatansrum.se

Gatans Rum på Instagram:

Gatans Rum på Facebook:

Gatans Rum är ett Arvsfondsprojekt med Söderhamns Konstförening som projektägare, i samarbete med Bilda, Drömverkstan, Rädda Barnen, Studiefrämjandet, Sveriges Konstföreningar och Söderhamns Kommun.