Affischworkshop med Gatans Rum online den 17/2

Onsdag den 17 februari kl 18.00-20.00 bjuder Gatans Rum Affischmuseum in till en gratis affischworkshop online via Zoom tillsammans med Kalle Mattsson. Temat för workshopen är Krockar och möten och vi kommer att jobba med collage som teknik.

Gatans Rum och gästkonstnären Kalle Mattsson kommer att visa och prata om affischer och skaparprocesser samtidigt som deltagarna skissar på affischidéer eller bara lyssnar. Alla kan delta i workshopen, oavsett om en har mycket eller ingen erfarenhet av att skapa affischer.

Kalle Mattsson är en grafisk designer och illustratör som jobbar med alla möjliga typer av visuell kommunikation, från grafisk formgivning till serietecknande till animation. Kalle gillar att låta otippade faktorer kollidera med varandra och se vad som händer. Detta visar han inte minst i hans projekt ”Buffalo Bill Gates”.

Läs mer om Kalle och se hans verk här:

Projektet Buffalo Bill Gates här:

Workshopen är gratis och anmälan sker senast 17/2 kl 12.00 på Eventbrite via denna länk:

Där finns även mer information om workshopen.

Varmt välkommen!

Gatans Rum hemsida:

Gatans Rum på Instagram:

Gatans Rum på Facebook:

Gatans Rum är ett Arvsfondsprojekt med Söderhamns Konstförening som projektägare, i samarbete med Bilda, Drömverkstan, Rädda Barnen, Studiefrämjandet, Sveriges Konstföreningar och Söderhamns Kommun.