Informationsmöte om hemsida för konstföreningar

Sveriges Konstföreningar lanserar nu en ny medlemsförmån i form av en kostnadsfri hemsida till våra anslutna konstföreningar. På det här informationsmötet kommer vi att berätta mer om tjänsten, vilka funktioner som ingår och grunderna i hur du skapar en hemsida.

Informationsmöte kommer att hållas torsdag 11/2 kl 14.00-15.00

P.g.a. av begränsat antal platser (95) kan max två personer från varje konstförening anmäla sig till informationsmötet.

Sista anmälningstid 10/2 kl.12.00.

Mötets kommer att hållas digitalt i Zoom. Länk till mötet kommer att skickas ut dagen innan.

Anmäl stängd.

Mer om den nya medlemsförmånen

Nu kan Sveriges Konstföreningar erbjuda alla anslutna konstföreningar en helt ny medlemsförmån i form av en egen hemsida. Hemsidan, som drivs ideellt, är reklamfri och helt gratis för förbundets medlemmar. Sveriges Konstföreningar äger sidan och ansvarar för driften.

Vi har lagt upp en testsida http://testkf.konstforeningar.se där du kan se hur en hemsida för en konstförening kan se ut. Varje förening kan sedan själva anpassa sin egen sida genom att bestämma färger och ladda upp sin egen logotyp, bildmaterial och innehåll.

Det finns en on-line manual med mer information om hur du skapar en hemsida: http://manual.konstforeningar.se/

Konstföreningen behöver inte betala för webbhotell eller oroa sig för uppdateringar då det sköts automatiskt. (E-post och eget domännamn ingår inte i tjänsten.)

Under våren fortsätter sedan arbetet med att utveckla hemsidan genom att vi lägger till fler funktioner som ni har behov av och önskar.