Informationsmöten om hemsida för konstföreningar

Sedan snart ett år tillbaka erbjuder vi våra anslutna konstföreningar en egen hemsida. I september arrangerar vi två nya informationsmöten där vi berättar om hur ni kan skaffa en hemsida och går igenom vilka funktioner som finns och hur du administrerar er hemsida.

Vi arrangerar två informationsmöten.  Anmäl dig på nedanstående länkar:

Måndag 13/9 kl. 13.00-14.00 (stängd)

Torsdag 23/9 kl. 18.00-19.00 (stängd)

(Har ni redan har en hemsida så kan ni anmäla er om ni känner att ni vill ha en repetition av funktionerna.)

Nu kan Riksförbundet Sveriges Konstföreningar erbjuda alla anslutna konstföreningar en helt ny medlemsförmån i form av en egen hemsida. Hemsidan, som drivs ideellt, är reklamfri och helt gratis för förbundets medlemmar. Riksförbundet Sveriges Konstföreningar äger sidan och ansvarar för driften.

Vi har lagt upp en testsida http://testkf.konstforeningar.se där du kan se hur mallen för en konstförenings hemsida kan se ut. Varje förening kan sedan själva anpassa sin egen sida genom att bestämma färger och ladda upp sin egen logotyp, bildmaterial och innehåll.

Det finns en on-line manual med mer information om hur du skapar en hemsida: manual.konstforeningar.se och en instruktionsfilm på YouTube.

På vår portal hittar du andra som redan har skaffat en hemsida och kan få inspiration: https://konstforeningar.se/

Konstföreningen behöver inte betala för webbhotell eller oroa sig för uppdateringar då det sköts automatiskt. (E-post och eget domännamn ingår inte i tjänsten.)

Exempel på hemsida för en konstförening.