Kostnadsfri hemsida för er konstförening – ny medlemsförmån

Nu kan Sveriges Konstföreningar erbjuda alla anslutna konstföreningar en helt ny medlemsförmån i form av en egen hemsida. Hemsidan, som drivs ideellt, är reklamfri och helt gratis för förbundets medlemmar. Sveriges Konstföreningar äger sidan och ansvarar för driften.

Vi har lagt upp en testsida http://testkf.konstforeningar.se där du kan se hur en hemsida för en konstförening kan se ut. Varje förening kan sedan själva anpassa sin egen sida genom att bestämma färger och ladda upp sin egen logotyp, bildmaterial och innehåll.

Det finns en on-line manual med mer information om hur du skapar en hemsida: manual.konstforeningar.se/

Konstföreningen behöver inte betala för webbhotell eller oroa sig för uppdateringar då det sköts automatiskt.

Under våren fortsätter sedan arbetet med att utveckla hemsidan genom att vi lägger till fler funktioner som ni har behov av och önskar.

Kontakta oss på info@sverigeskonstforeningar.nu om du vill veta mer eller att vi ska skapa en hemsida åt er konstförening.

Exempelsida hur en hemsida för en konstförening kan se ut.