Välkommen till Konstbildningsdagarna 2022!

Nu är anmälan till Konstbildningsdagarna 2022 öppen! Under helgen den 19-20/11 kommer vi tillsammans att fördjupa oss i ämnet konstpedagogik.

Årets konstbildningsdagar kommer att ha temat Konstpedagogik.

Tid: 19-20 november.  Vi kommer att börja vid lunch på lördagen och avsluta strax efter lunch på söndagen .

Plats: Jönköpings läns museum och Österängens Konsthall.

Pris: Anmälningsavgiften är 250 kr som inkluderar enkel lunch och middag på lördagskvällen, samt enkel lunch på söndagen.

Anmälan: Anmäl dig via den här länken (Sista anmälningstid är den 31 oktober.)

Boende: Fram till den 18 oktober kan man boka hotellrum på Best Western John Bauer Hotel i Jönköping till specialpris. Se anmälningsformuläret för mer information.

Om konstbildningsdagarna
Under två dagar i november kommer vi tillsammans att fördjupa oss i ämnet konstpedagogik. Lördagen tillbringas på Jönköpings läns museum där vi kommer att få lyssna till spännande föreläsningar om och med exempel på konstpedagogik. Vi kommer att prata om vad konstpedagogik är, metoder som kan användas och hur man når ut till olika målgrupper.

På söndagen kommer vi besöka Österängen Konsthall, som ligger på Österängen mellan Huskvarna och Jönköping. Där träffar vi Johanna Linder som är verksamhetschef på konsthallen och som kommer att berätta om Österängens konsthall och hur de arbetar utåtriktat med lokalsamhället. Vi kommer även att göra en liten konstvandring i områdets skulpturpark som kom till efter utställningen ”Naturen tar över” från 2020.

Detaljerat program kommer att publiceras längre fram under hösten.

Anmäl dig här

Varmt välkomna!