Digitala portfoliovisningar av konsthantverk

Den 30 november är det dags för den tredje omgången av digitala portfoliovisningar av konsthantverkare. Tillsammans med Konsthantverkscentrum bjuder vi in till en digital kontaktyta mellan konsthantverkare och konstföreningar runt om i hela Sverige, via Zoom.

Anmäl dig här  (Inbjudan vänder sig i första hand till konstföreningens och distriktens styrelse.)

Konsthantverkscentrum och Riksförbundet Sveriges Konstföreningar har under ett antal år samarbetat i olika konstbildande projekt, bland annat den återkommande vandringsutställningen 1 kubik konsthantverk. Tillsammans erbjuder vi en ny digital plattform och kontaktyta mellan konsthantverkare och konstföreningar runt om i hela Sverige som förmedlas via Zoom.

Du kan se presentationerna från de två tidigare portfoliovisningar på våra medlemssidor (lösenord krävs, kontakta oss om du saknar det).